Over ons

Na jarenlang ervaring als allround automechanieker kiest Marc Jacobs in 1986 voor een nieuw avontuur. Turbo Service Belgium schiet uit de startblokken én focust enkel op turbo’s. Niet veel later volgt de verhuis naar een groter pand op het industrieterrein in Herk-de-Stad. Zoon Kenny stapt in 2004 mee in de zaak, waarna al snel een tweede uitbreiding komt. Boordevol passie probeert dit familiebedrijf het verschil te maken voor haar klanten.

+35 jaar ervaring
Ruime stock
Alle merken
Innovatief machinepark
Snelle levertijden
Persoonlijk advies en oplossingen op maat

Referenties

De Lijn

“Via openbare aanbestedingen doen wij al jarenlang beroep op Turbo Service Belgium om de turbo’s van onze bussen te reviseren. Niet alleen stellen Marc en Kenny meteen het probleem vast, ze lossen het ook snel op. Hun expertise en flexibiliteit zijn voor ons een grote meerwaarde.”

Jan Peeters – De Lijn

Belgian Pipeline Organisation

“Als de Belgian Pipeline Organisation staan wij in voor een militair netwerk van pijpleidingen in België en de ons omringende landen. De turbo’s van de motoren die deze leidingen aandrijven, moeten uiteraard piekfijn werken. Door de controle en het onderhoud van Turbo Service Belgium lukt dit!”

Patrick Vanoppen – Belgian Pipe Organisation